ارسال سریع  کالا – تضمین سلامت کالا

دستور پخت کیک اسفنجی با تابه هپی کال

کیک اسفنجی با تابه هپی کال

مواد لازم:

تخم مرغ: 4 عدد

آرد سفید: 1 لیوان

روغن مایع: 1/4 لیوان

شکر: 1/2 لیوان

بکینگ پودر: 1/2 قاشق چایخوری

وانیل: 1/2 قاشق چایخوری

آب یا آب پرتقال: 1/4 لیوان

طرز تهیه:

تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن برقی خوب هم زده تا مواد سفت و سفید و کشدار شود. روغن مایع را افزوده و فقط یک دور با همزن هم زده. زیاد نباید هم زد زیرا پف کیک می خوابد. بکینگ پودر و آرد را از الک رد و وارد مایع كرده و در این زمان آب یا آب پرتقال را کم کم به مایع افزوده و حتماً با لیسک هم زده تا  گلوله ای در مایع نماند. اگر زیاد هم زده شود پف کیک می خوابد و اگر کم همزده شود گلوله های آرد در مواد باقی می ماند. مخلوط کردن باید تدریجی و با حوصله باشد. در انتها دو طرف تابه را چرب کرده و آنرا کمی گرم كرده و مایع را درون آن  ريخته و تا 15 دقیقه اول درب آن باز نشود. سپس 15 دقیقه طرف دیگر تابه را روی حرارت گذاشته و سپس درب تابه باز شود و بنابر سلیقه آن را پشت و رو كرده تا رنگ آن به میزان دلخواه درآید.

تابه در زمان پخت بدون واشر باشد ولی درب آن را قفل کنید.

زمان پخت 35 الی 40 دقیقه روی حرارت ملایم می باشد.