ارسال سریع  کالا – تضمین سلامت کالا

دستور پخت ماهی قزل آلای شکم پر

مواد لازم:
ماهی قزل آلای متوسط: 2 عدد
گشنیز: 150 گرم
شنبلیله: 100 گرم
زعفران دم کرده: 1 قاشق غذاخوری
تمبر هندی: 2/1 بسته
سیر: 3 بوته
پیاز متوسط: 1 عدد
مغز گردو خرد شده: 50 گرم
کره: 50 گرم

طرز تهیه:
ماهی ها را تمیز کرده و به همراه سر و دم شسته و مزه دار می کنیم.
برای مزه دار کردن ماهی 5/1 استکان آب لیمو+ نمک+ پیاز خرد شده+ کمی زعفران و فلفل را مخلوط کرده و بر روی ماهی ريخته و حدود 2 ساعت ماهی را در یخچال قرار داده و بعد از 2 ساعت ماهی را از مواد جدا کرده و از مواد مخلوط سبزیجات سرخ شده+ سیر داغ+ پیاز داغ و سس تمبرهندی که سفت شده باشد در شکم ماهی قرار داده و شکم ماهی را با نخ و سوزن دوخته و از کره و زعفران دم کرده روی پوست ماهی مالیده و داخل تابه قرار داده. حدود 15 الی 20 دقیقه با حرارت ملایم یک طرف تابه و بعد طرف دیگر را روی گاز گذاشته تا به مرحله سرخ شدن و طبخ کامل برسد.