ارسال سریع  کالا – تضمین سلامت کالا

دستور پخت ماكاروني براي 4 نفر

مواد لازم:‌

ماكاروني:‌ 1 بسته

گوشت چرخ كرده: 500 گرم

زردچوبه: 1 قاشق چايخوري

نمك:‌ 1 قاشق چايخوري

دارچين: 1 قاشق چايخوري

پودر آويشن:‌ 1 قاشق چايخوري

پنير پيتزا:‌ در صورت تمايل و به ميزان دلخواه

رب گوجه فرنگي:‌ 2 قاشق غذاخوري

پياز: 1 عدد متوسط

سيب زميني: 2 عدد متوسط

طرز تهيه:

ماكاروني را در آب جوش با كمي نمك و زردچوبه پخته و پس از نرم شدن در صافي ريخته و با آب سرد شسته تا ليزي آن گرفته شود. پياز را خرد كرده در كمي روغن تفت داده و زردچوبه اضافه كرده سپس گوشت را ريخته و تفت داده تا كاملاً سرخ شود. مقداري دارچين، ‌پودر آويشن،‌ 2 قاشق رب گوجه فرنگي اضافه نموده و كاملاً مخلوط شود. سيب زميني به صورت لايه لايه آماده شود.

طرز پخت:‌

ابتدا واشر تابه دو طرفه هپي كال را برداشته يك لايه سيب زميني را كف تابه چيده و بعد به ترتيب ماكاروني، گوشت و در صورت تمايل پنير پيتزا را درون تابه پهن كرده و لايه لايه تكرار شود. لايه آخر در صورت تمايل سيب زميني چيده شود. تابه را روي حرارت ملايم شعله قرار دهيد. بعد از بخار كردن تا پخت كامل به نيم ساعت زمان احتياج است. پس از پختن در صورت گذاشتن سيب زميني تابه را برگردانده تا طرف ديگر سرخ شود و سپس سرو نماييد.