ارسال سریع  کالا – تضمین سلامت کالا

دستور پخت لازانیا

مواد لازم براي 4 نفر
لازانيا:‌ ا بسته
گوشت چرخ كرده:‌ 500 گرم
قارچ:‌ 500 گرم
پنير پيتزا:‌ ا بسته
نخود فرنگي:‌ به مقدار دلخواه
رب گوجه فرنگي: 2 قاشق غذاخوري
دارچين: 1 قاشق چايخوري
پودر آويشن: 1 قاشق چايخوري
پياز: 1 عدد متوسط
نمك: به مقدار دلخواه
طرز تهيه:‌
ابتدا پياز را خرد كرده و تفت داده شود. سپس گوشت را به آن اضافه كرده تا سرخ و طلايي شود. زردچوبه،‌ رب گوجه فرنگي،‌ دارچين،‌ پودر آويشن و نمك را اضافه كرده و كاملاً‌مخلوط مي كنيم. لازانيا را به مدت 8 دقيقه در آب جوشانده،‌ در صافي ريخته و با آب سرد آبكش كرده و لايه لايه درون سيني چيده تا ضمن استفاده به هم نچسبد.
طرز پخت:
ابتدا واشر تابه دو طرفه هپي كال را برداشته و 3 ورق لازانيا را به طوري كه لبه ها كمي روي هم قرار گيرد درون تابه چيده،‌ مواد آماده شده را روي لازانيا پهن كرده پنير پيتزا را به دلخواه ريخته و سپس دوباره لازانيا،‌بعد مواد و لايه لايه تا آخر كه 3 ورق لازانيا چيده شود. درب تابه را بسته و روي حرارت ملايم قرار مي دهيم. در حالت بخار كه قرار گرفت،‌15 الي 20 دقيقه بعد تابه را برگردانده،‌ لازانيا بايد طلايي شده باشد. طرف ديگر را 10 دقيقه گذاشته تا طلايي شود و در صورت لزوم متناوب تابه را برگردانيد تا رنگ آن دلخواه شود.