مواد لازم:
فیله مرغ: 6 عدد
پیاز خلال شده: 1 عدد
روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زعفران دم کرده: به میزان لازم
فلفل دلمه ای سه رنگ: 3 عدد
آبلیموی تازه: 1/2 استکان کوچک
قارچ: به تعداد مورد نیاز
طرز تهیه:
فیله های مرغ را از طول 2 قسمت کرده تا نازکتر شود و تمام مواد یعنی پیاز+ روغن زیتون+ نمک+ فلفل+ کمی زعفران و آبلیمو را مخلوط کرده و فیله های مرغ را به مدت 2 ساعت در آن قرار می دهیم و در یخچال گذاشته. سپس فیله ها را از مواد خارج کرده و با بیفتک زن در حالی که آنها را داخل نایلون یا پارچه گذاشته ضربه زده. سپس یک برش فلفل زرد و یک رول مرغ و مجدداً یک برش فلفل قرمز، یک رول مرغ و به ترتیب تا آخرکه یک عدد قارچ به سیخ چوبی زده شود. کف تابه را کمی چرب نموده و سیخها را در تابه قرار داده حدوداً 15 دقیقه یک طرف و 15 دقیقه طرف دیگر تابه را روی حرارت ملایم گذاشته و برای خوشمزه تر شدن مواد از 25 گرم کره و کمی زعفران دم کشیده و 2 قاشق آبلیمو روی فیله ها ريخته شود. لازم به ذکر است که غذا را در حالت درب بسته و با واشر طبخ می نماییم.