مواد لازم براي 4 نفر
مرغ: 500 گرم ران و سينه
برنج: 2 پيمانه
زعفران: به مقدار دلخواه
پودر سير: 1 قاشق چايخوري
دارچين: 1 قاشق چايخوري
نمك: به مقدار دلخواه
ماست: 2 ليوان
طرز تهيه:
ابتدا مرغ پخته و تكه تكه شود. برنج به حالت چلوكش شود. زعفران در آب جوش دم شود. ماست، يك سوم زعفران، 2 عدد تخم مرغ، پودر سير، دارچين و كمي نمك مخلوط شود. ابتدا واشر تابه دوطرفه را برداشته و سپس يك سوم از مايع را درون تابه ريخته و در بقيه مايع تكه هاي مرغ را خوابانده و سپس مرغ و برنج را به صورت يك لايه برنج و يك لايه مرغ چيده و روي هر لايه مقداري زعفران دم كرده ريخته و تابه را روي كمترين حرارت شعله گاز قرار داده تا بخار كند و دم بكشد. بعد از 20 دقيقه تابه را برگردانده، ته چين بايد طلايي باشد. غذا آماده است.